Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en annan version av från gungan där jag bor


Onåbar himmel

 

 

Ensam sitter hon där på gungan

försöker ta fart men allt som tar fart är flödet av tårar

för hur högt hon än svingar så kan hon aldrig, nå himlen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*