Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan i mitt hjärta

 

 

Smärta har bebott mitt hjärta så länge nu

att det nästan blivit som en del av det

och det skrämmer mig hur skönt det känns

 

men kanske är det bara för att jag nu

har Något som faktiskt vill stanna kvar där i




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:28



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Efter att man levt med smärta så länge, så kan smärtan nästan kännas bra. För så länge man har ont, så vet man att man fortfarande är vid liv. Att man inte har dött helt och hållet.

Men om du inte vet detta, så kan jag berätta för dig, att lyckan är så otroligt mycket härligare att ha i hjärtat.

Så vänta du, snart får du känna på den istället :)
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*