Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då flödet aldrig slutar

 

 

När man mår dåligt och hjärtat värker

av all smärta som finns där inuti

vill man så desperat gärna få ur sig allt

 

Kanske är det därför

som orden flödar så bra just då

 

För när vi de få gånger känner lycka

så gör vi istället Allt för att hålla kvar vid det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 132 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:31



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Smärtan vill man få bort. Lyckan vill man behålla.

Det är lätt att visa smärtan... Men det är lättare att visa lyckan.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*