Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen från friheten

 

 

Ensam i en värld utan stjärnor

obyggd för lycka

får en känsla av

att något ska falla

 

och grenen från det kala trädet

faller, ner över mig

och jag faller i det oändligt mörka

tills jag till slut somnar in

och smärtan är borta, för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 119 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:42



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du är inte "obyggd" för lycka. Du har bara varit på fel ställe på fel tillfälle.

Du skriver otroligt bra, som vanligt. (Känns som de flesta av mina kommentarer liknar varandra..) Du har verkligen en talang för att fånga känslan.

Och kom ihåg, somnar man in, så går man miste om allt det goda i livet.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*