Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fristående fortsättning så att säga till Fallen från friheten


I minnen av de blommande träden

 

 

I ensamheten

fallen till marken av ett fallet träd

tänker jag på låten vi sjöng tillsammans

den där gången i skuggan av det blommande trädet

Hur lycklig jag var då, tillsammans med dig

den där gången för så längesen

 

och du finner mig här i mörkret

eller så är det bara så

att jag tänker på dig just då

sekunden innan smärtan lagt sig

och det var Du som lättade den

 

men du fann mig, höll mig i din famn

och värmde mig med trycket av din hand

på mitt hjärta

 

Ensam i kylan som sticker

likt tusen nålar i min kropp så tänker jag på dig

sekunden innan jag sluter mina ögon en sista gång

och mister den regniga himlens mörker

och min sista tanke faller-

 

likt en tår bland snöflingor träffar den dig

den Sista sekunden innan, du mister mig

 

och jag dör, igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-01-15 01:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ett blomsterspråk med skiftens känslor.. hoppfulla minnesbilder..
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*