Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag ser i dina ögon

 

 

Efter alla de gånger jag dött

så ser jag det i dina ögon

Trots att du inte säger något

att du är trött, på att gå till min begravning

 

och det gör mig livrädd

för aldrig att jag kan återuppstå

utan dina röda rosor strödda över min vintergrav




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-15 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*