Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar inte.




den tid som aldrig hann.


jag brukar tänka på dig ibland
de spår du lämnade
hur jag knöt mig kring dina lungor
utan att du verkade känna
någoting alls


jag kan tänka på dig ibland
dina sorgesånger
hur svag du gjorde mig
och vad som hela tiden
fattades dig


jag tänker på dig ibland
de spår som inte fanns
de fingrar som aldrig kändes
den tid som aldrig
hann



och hur allt som blev kvar

är en knut kring dina lungor







Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 15:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad fint du skriver...
Den griper tag i nåt
inom mig... Jag vet inte vad det är...
2007-01-19

  Johannes
Du är väldigt bra på att skriva om saknaden ...(inte för att DU saknar men ändå ).. :P

Det vandrar in, känns igen, rör om och stannar kvar.
2007-01-16

  Spegelvänd
ja fiiint.

vad gör du annars med ditt liv nu i vår då?

kram
2007-01-15

  Christer Eriksson
en dikt man får läsa flera gånger och så tror man sig ha kläm på den, men så på något sätt ändrar den skepnad och försvinner in i något annat.. sånt gillar jag..
2007-01-15

  Lilla_Lala
Alla dessa människor som betytt mer än vad de vetat och kanske ibland även mer än de förtjänat. De sitter kvar där på en liten vrå i hjärtat. Fin dikt!
2007-01-15

    wilja
jag vet inte vad det är... den fångar mig helt.

håller med, den känns som en vacker sång, skön rytm. lite blues.
2007-01-15

  Dan Linder
wow. det här är en sång.
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP