Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörraSommaren

Säg mig har du känslor kvar för mig?
Känslor att hämta på //Brisak//?

Jag brukad citera dina miner.
När vi satt på berget intill det kalla havet.

Kommer du ihåg?

Tyckte du att det var lätt att skratta, för ingenting?

Det tyckte jag.


När du slutade le. Jag slutade citera.
Det var då du försvann. Ner i det iskalla havet.
Eller var det till //Gustavsberg//?

Jag vet nog vem hon är.


Kan jag komma till Brisak och hämta dem.
De bortglömmda //känslorna//?




Fri vers av Ida2
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-15 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2