Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbel tanka


susej

utstött fattig vapenlös försvarslös
utspottad korsfäst stenad

var han myt eller en man
jesus svara om du kan

nam relle sum nah rav
nam envirksmo egiggäks anned

tev mev

han kanske var en kvinna
vore inte det roligt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-01-19 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP