Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


skatan

en svartvit skata
försvinner in i trädet

rakt in i kronan




och jag glömmer
min tråkiga vardag en liten stund







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-01-19 11:59



Bookmark and Share


  Martin VIP
Du silar som så ofta ut ett litet ögonblick och presenterar det på ett ögonöppnande vis. Tack.
2005-02-14

    Malin Johansson
det finns många saker som får en att glömma den tråkiga vardagen, gillar din skata skarpt :)
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP