Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in spirit ation


kan se en tjock duk
uppspänd och gjord av linne
där vill jag måla

stort är ett måste
ja helst över en meter
i diameter

motivet är klart
det finns redan inom mig
rymdmotivsnatur

ett öde landskap
eller kanske ett med träd

svart med blågrön ton




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-01-15 21:00



Bookmark and Share


  Cris
och en liten märklig blå-vit prick svävande i bakgrunden.. :-)
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP