Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näe, jag tycker inte att detta misspryder min politiska uppfattning. spoiler: [blå]


POLiTIK skA BYggAS UTaV GLäDJE

Härliga toner ljuder från Rosenbad
Oj vad de badar i kosing
Varenda liten minister är glad
Ja, det är annat än vad det var förrut
Endast GÖRAN kunde ta sig ett bad

Jodå, där sitter de alla fyra
hugger huvet av den som klagar
och skäms inte för att trampa på de svaga
och krossa dem likt en myra

Reinfeldt är på extra gott humör
han har dragit in alfa-kassan
den som inte jobbar, den dör
Seså, Arbeit Mach Frei!
Går ut i köket, använder människofett som smör.

Jodå, folk är idioter
Jösses vad de har röstat fel
De tycker inte som mig, men för all del
Ni är och förblir idioter.

Nä, det här tar oss ingenstans
fortsätt mata mig med kosing, snälla?
Utan er har jag ingen chans
Snälla mamma och pappa...
Nej, nu sa jag fel, jag menar ju vår allians


Finns det möjlighet att klaga så ska man fan göra det.
Frågan är om man ska klaga, skratta eller gråta.




Fri vers av Twobo
Läst 741 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-15 22:23



Bookmark and Share


  LassO
underbar satirisk text, värd ett bättre öde än att försvinna in i poeters glömska...
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Twobo