Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten skall vara i en BLANDNING av äldre talesform och Nutida


Nattsvarta himmel

 

 

Solens strålar dränka

fågeln i sitt träd

Skjortan i vilken han bor

äro rutig och så pläd

 

Kan de icke dräneras?

dessa överfulla hjärtan

av sköraste glas

 

Till nattens djur vi ropa kacklande Shas

Shas! ditt mörka fanskap

Du, vilken korp har kört pålar

genom ben och märg

 

Hela själar har splittrats av dina kloriga klor

Du ditt vidunder kommer Aldrig någonsin

ens i närheten av där Jag nu bor!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-01-16 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*