Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du ens se något med dina Egenkärt själviska ögon

 

 

Dina läppar

talar de någonsin sanning!?

eller bränner den för mycket

 

Dina ögon

ser de någonsin mer än

din egen förbannande spegelbild

 

Kan ditt hjärta någonsin känna

för någon annan än dig själv

 

Om du ens kan se något

med dina Egenkärt själviska ögon

så sluta för helvete trampa på mitt hjärta

till och med blinda kan väl höra skriken

från någon med brustet hjärta




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-01-16 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*