Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer se solen igen

jag lovar

Du kommer se solen igen...
genom åskande moln
genom fryskalla mörka vinternätter

minns mina ord

jag lovar dig
   du kommer se solen igen
      dina lemmar kommer värmas upp
        din själ att tina fram


jag lovar




Fri vers av Xena
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-01-16 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena