Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargarna vandrar

vargarna vandrar
finner de vad de söker
är stammen räddad




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-01-19 19:19



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
och stilfullt målande...Bra skrivet!
2005-01-19

  Markattan
Kärnfullt och väldigt bra!
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP