Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt ängel.

Du är i mitt huvud hela tiden.
Du är min sol den starkaste av få.
Himmel, du är min ängel!
Om du är mig orättvis,
Jag vet inte vad jag kan göra då.
Ta det försiktigt, så du inte krossar mitt hjärta.
Var försiktig, Så du inte orsakar mig oändlig smärta.
Jag är redan död, då du far hem igen från mig.
Men jag återuppstår, varje gång jag får träffa dig.

För det gör ont,
När du inte är här..




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-16 13:57



Bookmark and Share


  Albert
snygg den här
2007-04-04

    Jennie1127
åh va fin!
bokmärkt :)
2007-01-17

  Jojo
Jag älskar dessa ord! Så väldigt fint och skört! "jag återuppstår varje gång jag får träffa dig" - en mening som genomborrade mitt hjärta. För just så känns det ju när man får träffa "sin ängel". Sparar din dikt, för den är en riktig favorit.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben