Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en värld

 

 

Änglar i vanliga kläder

Gudar trampar jord

i storstäder

 

Änglar såras och de faller

 

Barn de mördas

våldtas och förnedras

diktatorer och mördare de hedras

 

Och jag lever i en värld

byggd som en mardröm




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-01-16 16:11



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo du...så känns det onekligen emellanåt...(när man inte flyktar in i poesins värld för vila och rehab...)håller med dig helt och hållet att världen är så brutal att man vill skriiiiiiiiiiiika högt!!!!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*