Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara skinn & ben och ett hjärta av tvål.

När jag tittar på dig. När du rör dig snabbt så att mitt hjärta pumpas allt snabbare.
När du ser att jag tittar på dig drömmandes, tittar jag ner. Jag tittar ner i golvet.
Vill inte att du ska se.
Vill inte att du ska veta.

Eftersom. Jag vet att du gillar en annan.
Jag försöker styra mina känslor bort från dig. Men de kommer allt närmare.
Förstår du vad jag känner när du sitter en meter bredvid mig?
Eller när du skrattar och säger att jag är bara din?
Det är som om att du ljuger, nästan.
När du gillar någon annan.
Och.
Det vet jag.

Allt för väl.


Jag vill inte gilla dig, för jag kan förlora dig om jag visar det.
Jag älskar dig... och det är svårt att dölja när du tittar på mig.
När du tittar på mig sådär som om att jag blir tillkalad av dig att komma.
Men jag har ett hjärta av tvål och om jag får dig. Hur ska jag inte kunna släppa dig?
När du vet, jag vet att du gillar en annan.
Men du, jag vill bara att du ska veta att...
Jag älskar dig




Fri vers av Ida2
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2