Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö min vän, Adjö min barndomsvänn.

Värdefull av förmågan att viska mitt namn.
Allt förgäves när du sa adjö.
Med förfalskade tårar rinnande.
Som ditt fartyg kommer jag komma tillbaka.
Iallafall hälsa på.
Att kunna säga adjö till min barndomsvän
kan inte vara svårt tänkte jag.
Underligt att något kan vara så hårt.
Att jag nästan inte kunda släppa.
Tanken om dig.
Mitt fartyg, när du seglar för mig.
Där borta vid horisontens slut speglas du.
Jag vinkar men får inget svar tillbaka.
För nu har jag sagt adjö.
Du har lyckats också.




Fri vers av Ida2
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2