Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande himmel

 

 

Och bron den faller

och så gör även vi

greppet om världen lossnar

jag orkar inte längre hålla i

 

försvinner ner, någonstans

i ett bottenlöst hav

i lera som aldrig slutar

fast i en lerkruka

mörka män står vid stenar

redo att inrista

i ett mörker

som kan få

hela själar att brista

 

Och bron den faller

på min väg tillbaks till himlen

och jag faller genom avgrunder

genom världar av svarta skuggor

och jag kan inte längre se

himlens blå färg

för jag finns inte längre kvar

inte längre kvar här




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:01



Bookmark and Share


  om en Siri
du kan verkligen skriva! :D
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*