Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge vi är tillsammans

 

 

Ta min hand och låt oss falla

genom alla tiotusen världar, tillsammans

bilrutan den svajar från träden vid vilka vi kör, förbi

backspegeln, det förflutna utspelar sig där uti

 

Ta min hand och låt oss falla

ner i avgrunden och vara döda för en sekund

För vi kan resa oss igen om en liten stund, tillsammans

och sväva mot himlen igen

 

Så länge vi är, tillsammans




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:13



Bookmark and Share


  Carin
Vad kan jag säga... den får mig att le och älska igen. Otroligt fint skriven och detsamma gäller känslorna i den... blir ett bokmärke av den här!
2007-01-18

  Azerola
Ja tillsammans är man ett och då kan inget gå fel.
2007-01-16

  om en Siri
DU ger oss alltid sådana fulländade dikter av både realism och drömmande ord. Det skapar en fantastisk harmonisk känsla!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*