Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han klär mig med sitt hat

 

 

Han skriker åt mina ord

tar mina fönster till världen och krossar dem

mina ord lekte där på och han hatar dem Så

 

Skrattar åt mina tankar och krossar mina små barn

som aldrig exiserat på grund av honom!

 

Han hatar mina armar

och skär dem konstant

med sin betryckta stumhet

men istället är det jag som smäller

 

Han kysser mig falskt och klär mig med sitt hat

och jag sväljer och känner hur det uppfyller mig

tills allt jag kan säga är, Jag Hatar Dig!

 

Han låter sina tårar vattna mig

genom mina ögon får mig att hata världen

så att han själv slipper vara

 

sanningen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*