Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejkad överlevnad och taggtråd runt mitt hjärta

 

 

Fiskelinor håller min mun i trim

tvingar bak mina mungipor tills hela jag

blöder leenden

 

Ljuden runt mig minner mig om smärtan

och hela jävla världen vilken bebor mig värker

 

Alla tiotusen hjärtan brister och mina lungor andas skärvor

förblöder sakta i kroppen av en flicka, en ung kvinna

leende med fiskelinor hakade till ögonlock och läppar

för att fejka överlevnad

 

taggtråden håller mitt hjärta kvar, i kroppen

trots att det inte längre bultar

 

Godnatt frihet

 

viskar mitt hjärta till mina lungor

och charaden fortsätter

och alla ser på freaken vid kanten av bordet

och hon ler spelat för hon vet, vad de inte ser




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:40



Bookmark and Share


  Carin
Ett ord: Absolut!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*