Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår...kärlek

 

 

Vår...kärlek fick mig att sväva

för ett par fantastiska sekunder

jag kunde hålla mig

över vattenytan, i timmar

det var underbart

 

men sedan kom fallet

det var fruktansvärt

 

du tog mitt liv igen

lät mig falla i vatten lika dödligt som gift

 

och vår kärlek

 

och du lät mig drunkna igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:56



Bookmark and Share


  Carin
Jag vet precis hur det känns, du beskriver känslorna mycket bra!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*