Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främmande

kära

vi blev varann
så vanliga

att vi blev
främmande




Fri vers av Anders P VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-01-16 23:25



Bookmark and Share


  eatinginside
Så... sant! Vad snyggt!
2007-01-17

    Bodil Sandberg
Huuuuuuuuuuu...inte trevligt....det gäller att se varandra med nya ögon då...det finns alltid nån liten hemlis kvar att utforska...
2007-01-17

  Rachel Roth
här ligger det kluriga..
snyggt formulerat!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP