Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

´det bubblar ionom mig....

Det bubblar inom mig

och jag håller påbli tokig

 

 

dina ord dom bara irriterar mig mer och mer

dina handlingar gör mig knäpp

 

 

visst ja provocerar dig

VARFÖR?

Det kan man fråga sig

Gör jag det för att ja vill att du ska be mig att dra?

Ja kanske,jag vet inte!

 

 

har försökt gått vidare

men det funkade inte.

har försökt att släppa dig.

men det är något som drar mig tillbaka

du vill ju ändå ha mig nära dig

 men samtidigt såvilll du inte ha nått seriöst

 

 

I have so much anger inside me

och du är orsaken till det.

 

 

Du gör mig så

ARG

LEDSEN

FÖRVIRRAD

 

 

 

Du får  mig vilja

SKRICKA

GRÅTA

SLÅSS

SPOTTA

SPARKA

SPRINGA DÄR IFRÅN

 

 

Men samtidigt så får du mig känna mig

GLAD

känna mig BEHÖVD

känna KÄRLEK ( en konstig sådan iof)

får mig att SKRATTA

få mig MÅ BRA

att få vara i din famn är så himla UNDERBART

 

 

 Allt det här gör du mot mig

I have so much anger inside me.

ocg du är orsakeb till det

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch