Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juvel

Hans mörka kalufs ter sig busig
bångstyrig, men vacker
Jag drunknar i hans ögon
smeker den lena sköna kinden
man kan bara bli förförd
av denna lilla juvel
Farmor blir så lycklig
av Dig




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-01-17 06:39



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Mysig dikt...Mysigt med barnbarn
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP