Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under norrskenet

Var hälsad Aurora Borealis
med hela ditt följe.
Solvinden bar dig hit. Ditt ljus
en krock med atmosfären.
Du är plasma. Norrskenet
ditt ansikte på Jorden.

Nu sveper dina draperier
natthimlen grön.
Väcker min längtan. Rymden
bara 35 mil upp.

Med kroppen fast mot marken
såg jag dig.
Lämnade en snöängel i parken.




Fri vers av Sara Boström
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-01-20 10:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
men så vackert du skriver...blir alldeles lycklig av läsningen
2009-02-13

  kath
ser och känner orden du skrivit. Vackert och fint. Härligt att ligga där i snön och se upp.
2005-01-30

  Kramiz
fint
2005-01-29

  stronza
Du skriver o beskriver så vackert om naturens ting. önskar att jag kunde detsamma.
2005-01-22

  Markattan
"Nu sveper dina draperier natthimlen grön" - snyggt fångat!! Gillar mycket!!
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström