Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubblor

Som såpbubblor är min hud
Spricker lika lätt

Jag vill vara en såpbubbla
Lätt och skimrande
Svävande upp mot intet

Utan känslor
och rädsla

Bara vara




Fri vers av Lonley star
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-01-17 15:08



Bookmark and Share


    Camillaa
Stillsam känsla! :)

/ C
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star