Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompromiss?

Med din hand över ögonen
finner jag mitt magiska kaninhål
Med dina tunga i min mun
är jag Alice i mitt eget underland
Med dina händer på min kropp
blir jag modellera på ditt ritbord (köksbord)
Med dina läppar på min hals
flyger jag som tingeling
Med dina höfter mot mina
märker du ingenting

Du strör vita stjärnor över mig
Jag undrar varför dom inte bränner dig
Du viskar komplimanger i mitt armveck
Jag hör dom i blodet där huden är som tunnast
Du andas kärlek på min mage
Jag önskar liv däri
Du lovar lust och skänker tusenfalt
Jag lever mina drömmar i ditt våld

Och allt du gav jag bytte bort med villigt hjärta
För ett ord från dina läppar, ett litet ord du aldrig sa
Ett vi, vi som i du och jag...

Dina fönster ser så varma ut
Utifrån
Dina ögon ser så varma ut
Innifrån
Ditt hjärta bär skylten \"no trespassing\"
Mig i dina armar
På tröskeln...






Fri vers av Lady_A
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:42



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hihi du skriver tvärtemot mig... på ett sätt.
Dina texter andas hopp och en framtid.
Där mina är nattsvarta.
En fin kontrast om man tänker på det.
Det behövs lite av allt här i världen.

Du skriver vackert om kärlek och snusk på ett subtilt vis.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A