Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår ni inte

Förstår ni inte bilderna jag har ritat.
Förstår ni inte texterna jag skrivit.
Förstår ni inte orden jag har sagt.
Förstår ni inte tårarna jag har fällt.
Förstår ni inte skriken som jag har skrikit.
Förstår ni inte hur jag mår efter allt.
Tydligen inte, för det gör ingen.




Fri vers av meel_
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-01-17 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_