Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja visst har vi alla någon eller något man kan dra ny styrak och ork ifrån


Flykt från plikt


när händerna inte längre räcker till
och allt är mer än fler famntag

då tiden slår mig på fingrarna
för att jag inte använt den rätt

vid ankomsten av allt jag glömt
som jag borde ha gjort

tar jag min flykt till dig
för lugn inspiration och tröst

så att jag kan möta dagen som väntar
med glada sinnet som vardagen lättar






Fri vers av Nemloth
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-17 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth