Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna ord

 

 

Inga nakna ord pryder min nakna hud

dem döljer jag under kläder jag aldrig kommer att visa,
för dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-01-18 02:38



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
En lätt känsla av besvikelse faller över mig då jag läser dina ord..

hehe, nerå! En väldigt finurlig lek med ord, nakna eller ej!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*