Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kanske vi ljuger för mycket

 

 

Blir Minnen någonsin söndriga

eller tappar vi dem bara

 

Blir Ögon och Läppar någonsin torra

eller fejkar vi bara torra ögon

och kanske vi ljuger för mycket

och det är därför som dina läppar spricker

som mina gör på vintern

när hela världen, är lika kall, som dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 132 gånger
Publicerad 2007-01-18 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*