Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 000 dagar

 

 

En gång sa du åt mig att vänta

kommer du ihåg det

att du skulle komma tillbaka

du sa det inte rakt ut men...

du lovade

 

Efter en månad lämnade jag

en porslinsdocka

i mitt väntande ställe

 

det var för 50 000 dagar sen

 

och hon väntar fortfarande




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-01-18 03:05



Bookmark and Share


  liten_snopp
Otroligt gripande, bra skrivet! Känner också igen mig dära..
2007-01-18

  Carin
Känner igen mig...
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*