Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla mannen, Lilla kvinnan

 

 

Lilla mannen han vankade av och an

och medan han spattserade lät han henne vänta

han kom hem och hon försvann

 

vem av dessa skulle du nu säga vann?

Gubben som får vänta evigt av och an

eller Kvinnan som slapp allt gubbens tjat

om jobb och redig mat?

 

 *ler*




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-01-18 03:13



Bookmark and Share


  Conan Jonasson
kanske inte är så dumt och vara singel :)

får mig att uppskatta min egen plats i alla fall!
2007-01-18

  Carin
Man blir glad av den :)
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*