Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det jag sa

 

 

Mörkret skrapar mina benbitar mot marken

kan känna hur det slår blödande gnistor om dem

där inuti, hur hjärtat pumpar blodet kokande

medan själen min strimlas i långa bleka bitar

duniga som moln och en del av mig rymmer, fri

 

Grymt målar de allt svart med svartsyra

och inte ens jag kan nå så långt in, i mig själv

för att stoppa det som händer

 

och jag svimmar

fast i en värld av mörker

blind i ett enormt vitt rum

döv i ett rum av dånande musik

stum i en hals som skriker

 

och du bara nickar

och säger

 

Vad var det jag sa




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-01-18 03:59



Bookmark and Share


  Carin
Mycket bra, du fångar känslan så bra att jag får rysningar längs med ryggraden!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*