Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du hör hemma i helvetet så fort mina händer tinat

 

 

Brännmärkena du märkte mig med

har börjat flagna

 

Det grymma greppet om mitt hjärta

börjar sakta domna bort

då mitt hjärta börjar bulta, igen

för första gången på hela år

kan själen min läka nästan alla sår

 

Kan känna hur denna snövita kropp

tinar upp igen trots dina isiga blickar

och iskristallshuggande händer

med vilka du hugger min själs

stackars småbarn med

  

Stryptaget du fäst runt min hals

en säker död och du kan återuppliva mig

hur många gånger du vill

håller på att tappa sitt grepp

för jag är starkare nu

så mycket starkare än du

 

Vänta du bara

tills min igenlimmade mun tinat

och jag kan hugga dig som du huggit mig livlös

 

men jag är inte lika grym som dig

för jag tänker släppa dig

ungefär där du tänkte släppa mig

 

i helvetet

där du hör hemma




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 135 gånger
Publicerad 2007-01-18 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*