Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slänger upp, kanske ändrar lite ... vi får se.


Turisten





långt härifrån
tar du mig långt härifrån
långt ifrån allt
och allt annat
som du säger
fastnar på min hud
som statisk elektricitet
lyser du upp
allt som redan
brinner likt
magisk feberhud
precis när jag ska nudda
dig
när jag är med dig
vill jag aldrig
vill jag aldrig komma hem
där klockorna tickar
långsammare än helt stilla
långt härifrån
tar du mig långt härifrån
långt ifrån allt
och allt annat
som du gör
händer på min hud
som elektrisk aktivitet
lyser du upp
allt som redan
bränner likt
romantisk feberhud
precis när jag ska nå
dig
när jag är med dig
vill jag aldrig
vill jag aldrig komma hem
där klockorna tickar
långsammare än helt stilla

men alla dessa ord
men alla dessa ord
och allting
jag skriver
betyder ingenting
för de förändrar
ingenting






Fri vers av Johannes
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-01-24 10:55



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Sista stycket är guld.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes