Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling jag tror att jag klarar mig nu

 

 

Jag tror på att jag kan överleva

utan dina starka händer

utan dina bitmärkständer

om mitt hjärta, vår kärlek var otrolig

men den gjorde

 

Jag tror på att jag leva mitt liv fri

utan att ha dig där uti

 

Älskling för första gången

så tror jag att jag kan klara mig

Utan dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-01-18 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*