Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

 

 

Utan någon betydelse

så vet jag att du tänker på mig

kanske inte lika mycket som jag tänkt på dig

men du tänker i alla fall på mig

 

Och det gör det hela mycket lättare

med nöje kan jag då lämna dig

säker på att du kommer att sakna mig

 

och jag vill inget hellre nu

än att skada dig

så som du glatt sårat mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*