Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under våra skuggor

 

 

Själen din skapar skuggor

vita fladdrande nästan flygande skuggor

som den sedan släpper fria

 

Själen vår bygger upp andra jag av sig själv

levande dockdelar som befrias i världen

men som tvingas jobba under

väldiga väktare

stora som hus

 

och vi kan inget göra

utan förutom att känna

tiotusentals bortgångar av oss själva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*