Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliotek

Ett bibliotek med doft av böcker och svett
man bedriver bibliofil verksamhet
med hyllrader som kokar av
ack så äckliga saker
äventyr, romantik, uppslagsverk
I ett hörn sitter ett gäng grabbar
som skriker fitta i varannan mening
och halvt om halvt i hemlighet
önskar att de vågade säga
se mig och
golvet möter väggarna möter taket
och hyllraderna bildar
en hel generation
osedda cp-offer i ett hörn bakom
matematikavdelningen




Fri vers av MMo
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 17:23



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Nämen rackarns, du är inne i ett flyt. Det här var dretbra! Gillar allt och speciellt slutet (och början) :)
2007-01-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar den här meningen

"golvet möter väggarna möter taket
och hyllraderna bildar
en hel generation"
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo