Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän..................


när hjärtar gråter...

Åh mina ögon tåras

mitt hjärta gråter

jag lider med dig

min goe vän.

jag ser rädslan,

ångesten

och sorgen hos dig



jag kramar dig

och håller dig hårt

i min famn.

tårarna rinner

ner på din kind


jag vet att du är

stark men någon

sparkade undan benen

på dig.


så jag kommer

finnas för dig

gråta med dig,

hålla om dig

när du behöver.


jag kommer finnas

att stötta och hjälpa

dig så du får helas

och finna dig

själv igen .




Fri vers av Ellan
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-01-18 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Medmänniskans stöd
är vackert
det vill diktjaget
ge
för att hon
ser i andra
det hon ser
i sig själv
2009-05-01

    HiFi
dina dikter berör ofta speciella moment och du är ofta stöttande och tröstande... den här dikten får mig att se dig framför mig med ett barn men sen, under tiden jag läste så blev barnet vuxet.. konstigt va?? kanske det betyder att du fått med helheten i en människa behov av medmänsklighet.. vad vet jag.. du blir bara duktigare och duktigare...
2007-01-18

  nettizen
Ja, och det är allt din vän behöver för att komma på fötter .... nån som ser, nån som orkar höra ältandet, nån som inte sviker när det blir vågigt..... Det borde finnas fler som du!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan