Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är stor

Vad är det som är så stort som
kan få en att finna att allt är lätt

vad är det som kan få den allra minsta
att skinna av gläjde och lycka

vad är det som får oss människor
att fatta beslut som ger oss frid

vad är det?

jo det är kärleken till oss själva
och de vi har omkring oss..

men mitt liv är fullt av kärlek
med det jag har runt mig..

men ibland smärtar kärleken
men kan de inte vara så att
vi måste se vilken kärlek vi har
till olika människor..

kärleken är ju så mycket så
stort, kärleken vi har till livet,
barnet, djuren, vänner och
mannen/kvinnan i vårt liv..

Kärleken som har så många
sidor så många sätt att visa sig


Vi måste bara lära oss kärlekens
språk, att våga öppna upp och ge
av våran värme glädje och
omtänksamhet, se att kärleken
är vacker när det sker i samspel //

Ellan 20090430




Fri vers av Ellan
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan