Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta en ny dag

I mitt hjärta bor kärleken
den är stor till mig själv
och de omkring mig.

i min tanke finns det bra
som jag upplevt, själv och
med de omkring mig

jag känner tacksamhet,
glädje och lycka att varje
dag få gå upp och möta
en nya dag.

jag finner ro i min kropp
jag kramar om alla jag
känner med kärlek.

jag vill finnas här och nu
jag vill få njuta livets goa
jag vill i mitt hjärta se att
varje dag levde jag fullt
med tanken på mig och
min omgivning.




Fri vers av Ellan
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan