Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med kärlek möter jag dagen

Med kärlek möter jag dagen
jag känner hur glädjen
ger mig lycka att komma
till ro

Med kärlek möter jag dagen
och finner att jag är bra
jag ser på mig och tänker
jag är underbar

Med kärlek möter jag dagen
och ser i mitt hjärta hur
jag möter dig och vi får en
dag som ingen annan

Med kärlek möter jag dagen
så när kvällen kommer
har jag fått så mycket som
berikar mitt liv

Med kärlek möter jag dagen
så jag kan leva och känna
att jag är jag och du är du
för jag älskar mig och dig //

Ellan 20090425




Fri vers av Ellan
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan