Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser nog...

Nu ser jag nog den väg som jag ska gå
jag lyssnar och tar till de nya
som kommer till mig.

Jag har vandrat en lång väg
men ser inte slutet, men har
i alla fall hittat riktningen.

Nu kan jag känna hur ont det kan
göra när någon sårar, men även
känna lyckan när någon säger
jag älskar dig..

För en sak har jag lärt och det
är att det finns ingen karta på
själens och utvecklingens väg

Lärdomar har tagits och många
törnar har känts, men skratten
och vänskapen hos mina nära
har lyft mig många gånger

Men nu känner jag mig stark
jag känner hur jag funnit fotfäste
men vandringen tar aldrig slut
för lärdomarna är många

Tack mina nära och kära för ni finns




Fri vers av Ellan
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan