Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adjö min glödande vän

Jag har en vän som jag inte
längre vill ha till vän..

Hur gör man för att bli av med
denna vän som hur man än
försöker låta bli och tänka på
den så dyker den upp i tanken
hela tiden..

jag vill inget annat än att ta dig
i min hand, låta dig komma till
mina läppar, och se hur glöden
finns hos dig..

men jag vill ta bort glöden,
inte ha dig vid mina läppar,
jag vill släppa dig ur min hand.

så igår tog jag dig i min hand
för sista gången hoppas jag,
jag tröck ner dig bland alla andra
fimpar där du hamnade efter fem
minuters njutning..

men den njutningen
är inget värt, så nu ska jag njuta
av sådan som får mig
må bra..

adjö, min vän
vita prince du finns inte mer




Fri vers av Ellan
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-03 19:14



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ja, det är inte lätt att sluta älska och glömma sin glödande vän....
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan